Pokušan je intervju sa Asanom i umirali su svi od smeha (VIDEO)

Tek kada smo se izborili sa “translatorom” shvatili smo da je teško i od Asana dobiti duži odgovor od nekoliko reči… Ipak, Japanac nas je oduševio pozitivnošću i vedrinom.

IZVOR: MONDO/VLADIMIR SUKDOLAK

Na molbu novinara beogradskih medija da nam portparolka kluba Biljana Obradović obezbedi intervju sa japanskim internacionalcem Takumom Asanom – dobili smo jednostavan odgovor, ali uz pitanje…

“Kako, Asano ne zna srpski, a ne govori ni engleski?”.


Tom prilikom objašnjeno nam je, pa i dokumentovano fotografijom, da je Asano u fazi učenja engleskog jezika. Naše molbe da pokušamo da uz pomoć moderne tehnologije i Google “translatora” odradimo intervju – na kraju su urodile plodom.

Biljana Obradović je odobrila naš zahtev i nagovorila potom Asana da napusti sobu i pridurži se novinarima u foajeu hotela u kojem su smešteni u Antaliji.

U ulozi prevodioca bili su novinar Ivan Radulović sa Arene Sport i pomenuta portparolka Partizana, a već kod prvog pitanja doživeli smo komičnu scenu, pa smeh nije prestajao do poslednjeg pitanja i odgovora u “intervjuuu” japanskog fudbalera.

Posle dosta problema da “Google translate” učita postavljeno pitanje, dobili smo i prvi odgovor.

“Kako ti izgleda život u Srbiji?”.

“OK”, rekao je oduševljeni Asano i svi su, uključujući i harizmatničnog Japanca, “umirali” od smeha.

Iako smo videli da intervju neće biti nimalo jednostavan i lak, bili smo uporni i nastavili smo da propitujemo Asana… Međutim, ni sledeći odgovori nisu bili ništa duži.

U ovom nezaboravnom “intervjuu” sa Asanom otkrili smo i drugu stranu njegove ličnosti. Pored onoga što smo tokom jeseni videli od njega u Superligi i Ligi Evrope, otkrili smo i da je izuzetno pozitivan, nasmejan i raspoložen za šalu.

Pogledajte kako je izgledao razgovor, a unapred se izvinjavamo zbog psovki.

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1271479/Takuma-Asano-intervju-pripreme-Partizan-Google-Translate-sportske-vesti.html?jwsource=cl

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1271479/Takuma-Asano-intervju-pripreme-Partizan-Google-Translate-sportske-vesti.html?jwsource=cl


Reporter MONDA sa priprema Partizana – Vladimira Sukdolak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *