Partizan trijumfovao na startu sezone

 U subotu 1.2.2020. u Zrenjaninu je održano i prvo zvanično takmičenje ove sezone na veslačkim ergometrima. Naši momci i devojke pokazali su se u najboljem svetlu, startujući sa 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 bronzanih medalja u svim katergorijama, znači ukupno 17 medalja. Osvojili smo i 3 pehara u ženskoj, muškoj i ukupni pobednik takmičenja. 

Prvo mesto za seniore osvojio je Miloš Vasić drugu godinu za redom u kategoriji seniora A, dok je Aleksandar Beđik u istoj kategoriji osvojio 2. mesto ispred kolege iz reprezentacije Aleksandra Filipovića sa 3 stotinke prednosti, koje je u sjajnom finišu obezbedio srebro našem Aci. U kategoriji seniora B osvojili smo srebrno i to Marko Marković, a za lake seniore prvi kroz cilj je prošao nal lakić Petar Zelić sa vremenom 6.17,7. U kategoriji seniorki B Anja Radinović je osvojila srebrnu medalju, u kategoriji juniorki naša Maša Bugarski osvojila je treće mesto. U kategoriji kadetkinja mlada Jelena Erić osvojila je drugo mesto dok je Ljubica Tešmanović bila prva ispod crte 4. Za kadete smo osvojili sva tri odličja i to prvo mesto osvojio je Nemanja Luledžija sjajnim finišom, srebrni je bio Veljko Kmekić koji je bio fenomenalan tokom cele trke, dok je bronzu osvojio Luka Delić.

U kategoriji pionira osvojili smo drugo mesto u dublu u muškoj konkurenciji i to Ognjen Đurica i Stefan Kuzmanović, u skifu je bronzu osvojio Mateja Đukić,a u četvercu srebrni su bili Lazar Ivković, Luka Stevanović, Relja Blažić i Marko Tešmanović. U ženskoj konkurenciji trijumfovali smo u četvercu Vanja Trninić, Nađa Vlajković, Mia Samardžija i Anđela Milošević, dok smo u dublu osvojili prvo mesto Anja Barjaktarović i Lena Gosić, a Nevena Radić i Tea Živković bile su treće.

Ne krijući svoje zadovoljstvo trijumfom,
koordinator reprezentacije Srbije,
i sportski direktor VK Partizan
Nebojša Ilić, zahvalio se svim
veslačicama i veslačima Partizana,
trenerima i stručnom štabu
na čelu sa Aleksandrom Ivkovićem,
na očekivanom trijumfu na
prvom zvaničnom takmičenju sezone,
Prvenstvu Srbije na ergometrima...

      Galeriju slika možete videti OVDE.Rezultati takmičenja


Zvanični sajt VK Partizan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *