PARTIZAN DOVODI LALATOVIĆA, A O NJEMU ĆE TEK DA SE PRIČA Luksuzan život, frizure LUĐE od Balotelijevih, a tu je i kuća sa bazenom (FOTO)

Treneru Partizana Savi Miloševiću na raspolaganju za novu sezonu biće i Dušan Lalatović, koji je bi uskoro trebalo da stigne u crno-belo jato.

Čelnici kluba iz Humske su procenili da 21-godišnji štoper mogao da bude od koristi za sve što ih očekuje u novoj sezoni, a dobra stvar je što nisu morali da plate njegov dolazak, jer je nedavno raskinuo ugovor sa DAC Dunajskom Stredom.

Lalatović bi trebalo da stavi paraf na višegodišnji ugovor, što govori da crno-beli veruju u momka koji je poslednjih šest meseci proveo u Sloveniji.

Dušan Lalatović
Dušan Lalatović

Što se igračkih karakteristika tiče, u pitanju je snažan defanzivac, visok je dva metra i koji igra na poziciji levog štopera, a bolje se služi levom nogom.

Pored njegovih dela na fudbalskom terenu, interesantna je Lalatovićeva aktivnost na društvenim mrežama. On često na Instagramu objavljuje fotografije iz kuće sa bazenom u kojoj živi, a u kojoj pored lepo uređene bašte ima i improvizanu teretanu.

Takođe, nisu retke ni objave iz popularnih gradskih mesta, ali i upečatljivih frizura.

Inače, Lalatović je prošao omladinsku školu Vojvodine, a kasnije je nastupao za Budućnost Glozan, niški Radnički, Dinamo iz Vranja, Slaviju iz Sofije i Rad iz Zrenjanina.

Tekst i foto :Blic sport

1/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

2/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

3/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

4/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

5/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

6/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

7/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

8/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana

9/9Dušan Lalatović novi fudbaler Partizana