“Partizan bi mogao da bude redovan u Areni”

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da bi klub iz Humske sledeće sezone većinu utakmica mogao da igra u “Štark areni.”

On je istakao i da “crno-beli“ nisu odustali od trke za dobijanje specijalne pozivnice za učešće u Evroligi sledeće sezone.

– Naša gledanost u ABA ligi je 6 000 ljudi po utakmici. To je dobar podatak za Partizan i Partizanove navijače. Dešavalo nam se da u Pioniru ne možemo da primimo sve koji su želeli da gledaju utakmice. Ove godine ćemo ozbiljno razmotriti da većinu mečeva igramo u “Areni” – izjavio je Mijailović za Elta televiziju.

U Humskoj i dalje rade na dobijanju pozivnice za Evroligu.

– To je ozbiljan proces i mi u njemu učestvujemo. Sigurno da ima nade i da ima šanse, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Ne želim nikome da dajem lažnu nadu jer je Evroliga ozbiljna kompanija, imaju svoje procese i procedure. Sve što bih rekao pre završetka svih nacionalnih takmičenja bilo bi smešno i neozbiljno sa moje strane – rekao je Mijailović.

Mijailović je naveo i da Partizanov prioritet nije da ‘napadne’ Crvenu zvezdu, koja godinama dominira u regionalnoj ligi i prvenstvu Srbije.

– Naš prioritet je da se vratimo na staze stare slave i da igramo i osvajamo Evroligu. Sledeće sezone će nam biti lakše jer dugujemo manje novca i moći ćemo da ulažemo većinu naših prihoda u budući tim. Ulagaćemo u razvoj Partizana, a ne u prošlost. Kada sam došao u Partizan rekao sam da će biti potrebno dve godine da stanemo na nage, a kada stanemo na noge onda mnogo dalje vidimo – poručio je Mijailović.

Izvor:Vesti online

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *