OSTOJIĆ:Da sam sto posto spreman verovatno bih stigao loptu kod gola Jahovića!

Crno-beli su pokazali u Beogradu da su kvalitetnija ekipa i u revanšu su uspeli da u tvrdoj utakmici obezbede prolaz dalje. Iako nije bilo lepo za oko, cilj je na kraju ispunjen. Jedan od aktera u obe utakmice bio je i Bojan Ostojić koji je nakon meča podelio iskustva iz meča sa novinarima.

– Još nakon prvog meča koji smo dobili sa 3:1, da to nije prava slika Malatije. Dosta su kvalitetniji nego što su pokazali u Beogradu. Odigrali smo odličnu utakmicu, ali večeras se videlo da se radi o odličnom timu. Mogli su više i bolje, ali vidi se da nisu fizički spremni, ali mi smo to iskoristili – istakao je Ostojić.

Nikola Milenković je stasao uz Ostojića, pitanje novinara bilo je da li sada Ostojić stvara novog reprezentativca u vidu Strahinje Pavlovića.

– Ja mislim da iz meča u meč pokazuje da igra bolje i bolje, a još bitnije i iskusnije – kratko je prokomentarisao štoper crno-belih.

Da li ostaju brige za Partizan nakon večerašnjeg meča?

Nemamo pritisak. Okrećemo se sledećem meču protiv Rada, moramo da pobedimo i da se spremamo što bolje. Da nam reper bude ovo drugo poluvreme kako treba da igramo – poručio je Ostojić.

O statusu povrede Ostojić je rekao:

– Nisam uspeo da se sto posto oporavim, i oseti se to kod mene. Mislim da sam mogao mnnogo bolje, oseti se kada nisam sto posto spreman – ističe štoper. 

Da li bi stigao loptu kod gola da si sto posto spreman?

– Verovatno da bih – samouveren je Ostojić.

Aris ili Molde?

– Bolji će pobediti, mi idemo stepenik po stepenik, da gledamo taj nivo i popnemo se do našeg cilja – zaključak je Ostojića!

Izvor Hotsport