OSKRNAVLJENO IME RADIVOJA KORAĆA

02.07.1995-e godine košarkaška reprezentacija Hrvatske napustila je pobedničko postolje i odbila da primi srebrene medelja.

17.02.2019-e Košarkaši crvene zvede napustili ceremenoji proglašenja pobednika i odbili da prime medalje kao finalisti kupa ,,Radivoj Korać”.

Mediji u tadašnjoj Jugoslaviji a današnjoj Srbiji,potez košarkaša reprezentacije Hrvatske su okarekterisali kao najveću sramotu u istoriji sporta,baš nas zanima kako će prepošteni mediji okarekterisati večerašnji potez košarkaša crvene zvezde.Nisu smeli košarkaši sami to uraditi bez dozvole i direktive iz uprave kluba.Gospodo draga naučite da sportski podnesete poraz,znamo da bi Vam bilo lakše da se utakmica igrala u Železniku jer bi Vi tad bili bolji i imali bi pomoć u vidu svojih navijača zaduženih za drmanje koševa.Takođe možda bi Vam bilo lakše da se utakmica završila 3 na 5 ili da je prekinuta pa nastevljena sutradan.

Posle lomljenja i krađe šampionskog pehara doživeli smo i to od Vas da napustite pobedničko postolje,da odbijete da primite medalje na terenu a samim tim da oskrnavite ime legendarnog Radivoja Koraća.

Mi,navijači Partizana želimo Vam samo da vas zadesi sudbina košarkaša reprezentacije Hrvatske koji se od tog događaja više nisu popeli na pobedničko postolje.

Medije u Srbiji molimo da se ovaj događaj okarekteriše samo makar kao najveća sramota u košarkaškoj istoriji Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *