NOVI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Partizan bez desnog beka do kraja polusezone!

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić okončao je jesenji deo sezone na minuloj utakmici sa Napretkom zbog povrede kolena i neće moći da pomogne saigračima u preostale tri utakmice sa Radom i Radnikom u domaćem prvenstvu, odnosno Astanom u Ligi Evropre.

Miletić se povredio još u smiraju prvog poluvremena duela sa Kruševljanima, i prema prvim prognozama povreda nije najteže prirode, ali je koleno pretrpelo veliku rotaciju, te je fudbaler hramljući napustio teren, kasnije i stadion u Humskoj.

U toku današnjeg dana Miletić će biti podvrgnut i snimanju magnetnom rezonancom, kako bi se utvrdio tačan stepen povrede, a potom ga sasvim sigurno očekuje prevremena pauza zbog koje neće biti na raspolaganju stručnom štabu.

Ta činjenica dodatno sužava izbor treneru Savu Miloševiću, koji je do sada u Miletiću imao gotovo jedini izbor na poziciji desnog beka, dok je Aleksandar Lutovac, po vokaciji inače krilo, bio iznuđeno rešenje.

Tokom milule jeseni Miletić je u dresu Partizana odigrao 26 mečeva u svim takmičenjima i pratkično nije imao alternativu na svojoj poziciji, pa je najverovatnije došlo do “zamora materijala”, što je prouzrokovalo povredu.

Izvor Sport Extra

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *