NOVI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Partizan bez desnog beka do kraja polusezone!

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić okončao je jesenji deo sezone na minuloj utakmici sa Napretkom zbog povrede kolena i neće moći da pomogne saigračima u preostale tri utakmice sa Radom i Radnikom u domaćem prvenstvu, odnosno Astanom u Ligi Evropre.

Miletić se povredio još u smiraju prvog poluvremena duela sa Kruševljanima, i prema prvim prognozama povreda nije najteže prirode, ali je koleno pretrpelo veliku rotaciju, te je fudbaler hramljući napustio teren, kasnije i stadion u Humskoj.

U toku današnjeg dana Miletić će biti podvrgnut i snimanju magnetnom rezonancom, kako bi se utvrdio tačan stepen povrede, a potom ga sasvim sigurno očekuje prevremena pauza zbog koje neće biti na raspolaganju stručnom štabu.

Ta činjenica dodatno sužava izbor treneru Savu Miloševiću, koji je do sada u Miletiću imao gotovo jedini izbor na poziciji desnog beka, dok je Aleksandar Lutovac, po vokaciji inače krilo, bio iznuđeno rešenje.

Tokom milule jeseni Miletić je u dresu Partizana odigrao 26 mečeva u svim takmičenjima i pratkično nije imao alternativu na svojoj poziciji, pa je najverovatnije došlo do “zamora materijala”, što je prouzrokovalo povredu.

Izvor Sport Extra