Navijači Partizana čekaju objašnjenja, evo kad se Savo obraća javnosti, najavljen i prenos uživo

Neposredno posle kiksa u Senti izjavio je da je ”zadovoljan” izdanjem svog tima i za neuspeh okrivio loš teren. Da li se do danas nešto promenilo u tim razmišljanjima?

Navijači Partizana čekaju objašnjenja, evo kad se Savo obraća javnosti, najavljen i prenos uživo

Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Umesto napretka u igri što su mnogi očekivali, s obzirom da je ekipa iz jesenjeg dela sezone ostala na okupu i s obzirom da su crno-beli imali odlične uslove na pripremama u Turskoj i Kataru, prva dva kola u drugom delu sezone pokazala su da još ima dosta problema koje bi Savo Milošević sa svojim stručnim štabom trebalo što pre da reši.
Pre svega ono na šta je i sam trener Partizana ukazao posle meča sa Radnikom, a to je neefikasnost, koja je u još većoj meri došla do izražaja u subotu protiv TSC-a u Senti, gde crno-beli nisu ni stvorili previše izglednih prilika za golove.

Tu je Partizan jedva došao do boda iz jedanaesterca u nadoknadi vremena, pa je mnoge iznenadilo kada je Milošević istakao da je zadovoljniji tom utakmicom, nego onom protiv Radnika, koju su crno-beli dobili sa 3:0. Takođe, pohvalio je i svoje igrače zbog pokazanog karaktera.
Za to vreme, navijači su sve zabrinutiji, očekivalo se mnogo više u susret predstojećem večitom derbiju, pa će se sa velikom pažnjom pratiti sutrašnje obraćanje šefa struke crno-belih pred narednu utakmicu sa Proleterom.
Danas je iz Partizana saopšteno novinarima da će Miloševićeva pres konferencija biti održana u utorak od 14 časova na SC Partizan Teleoptik, kao i da će biti uživo prenošena na Partizanovom YouTube kanalu.
Milošević će svakako imati dosta toga da prokomentariše…

Izvor Sportske net