Milošević: Čoveče, zašto ovo odbijamo?

Uzalud stižu ponude za Umara Sadika, više puta je uprava Partizana apostrofila da Nigerijac nije na prodaju. Savo Milošević je obelodanio kako je odbio tri ponude za Sadika i sve su bile basnoslovne!

Tokom jeseni je Sadik za Partizan postigao 16 golova, uz to je dodao i 12 asistencija. Odličan učinak za visokog Nigerijca stavio ga je na radar mnogih velikana. Ipak, Milošević ističe da napadača neće prodati tek tako…

– Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 evra za jednog igrača. To je bilo nezamislivo pre, a sada je takva situacija. Samo ako procenimo da bi bilo glupo odbiti. Ako neko od njih ode, imamo dovoljno vremena da to nadoknadimo, ako već imamo novca, jer će to sigurno značiti da i mi moramo da platimo novog igrača. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika, 7, 8, 10 miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao: “Čoveče, zašto ovo odbijamo?” – rekao je Milošević.

Izvor Republika

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *