Miloš Vazura: Stranci ne smeju da napuštaju Srbiju

Smanjujemo kapacitete među zaposlenima, stariji od 60 godina i žene sa malom decom ne moraju da dolaze na stadion – kazao je Miloš Vazura

Vanredno stanje u Srbiji, produkt pandemije koronavirusa, oličeno i kroz „stop fudbalu do daljeg”, iniciralo je juče pre podne i seriju sastanaka u Humskoj, sa krucijalnim pitanjem: kako će Partizan u narednom periodu da funkcioniše?

– Evo nas pod maskama – javio nam se „na prvu”, okružen najbližim saradnicima, generalni direktor Miloš Vazura, u želji da „za mrvicu” opusti atmosferu i najbolje odslikavši ambijent na Topčiderskom brdu.

Fudbalerima Parnog valjka još u nedelju uveče saopšteno je da je trening planiran za ponedeljak, u sklopu operacije „Mladost iz Lučana” (protivnik prvobitno predviđen za sredu), otkazan, međutim, to nije sve.

– Smanjujemo kapacitete i među zaposlenima, eto, stariji od 60 godina i žene sa malom decom ne moraju i da dolaze na posao, na stadion.

Vazura je otkrio i da su mu sledeći na „pozivnoj listi” legionari: Sejduba SumaBibars NathoUmar Sadik i Takuma Asano:

– Stranci ne smeju da napuštaju Srbiju: obaviću  razgovor sa kvartetom, uz jasan signal, klub će sve učiniti da se, kao i do sada, osećaju u Beogradu kao kod kuće.

Fudbalskim krugovima je prostrujalo: upravo je Vazura sugerisao (svim) igračima da idućih dana ne napuštaju domove.

– Igračima je preporučeno smanjeno kretanje, plus: od stručnog štaba dobili su plan kako da vežbaju kod kuće

Tekst preuzet sa portala Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *