Miletić: Pravo vreme za fakultet

Nemanja Miletić doneo je tokom pandemije koronavirusa neke važne životne odluke i obe ih je sproveo u sedam dana – prvo je potpisao novi ugovor sa Partizanom do juna 2023, da bi pre nekoliko dana polagao prijemni na državnom Ekonomskom fakultetu u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Nikad nije kasno za učenje i usavršavanje, srećno Čelavi, poručili su 29-godišnjem defanzivcu Partizana svi koji su videli objavu na društvenim mrežama.

– Dugo sam razmišljao da upišem fakultet, ali kako se desio ovaj period vanrednog stanja i samoizolacije imao sam više vremena da razmislim, donesem odluku i realizujem je – objašnjava za Direktno Miletić.

Polagao je prijemni u Mitrovici.

– Lepo su me svi dočekali na prijemnom, a ja se lično nadam pozitivnom ishodu. Smer koji sam uzeo je menadžment, marketing i preduzetništvo, tako da sve donekle ima veze sa sportom. Danas sportisti moraju da razmišljaju kakav će im život biti po prestanku karijere s toga mislim da je ovo za mene pravi trenutak da započnem studije – ističe Miletić.

I nije jedini fudbaler Partizana koji se odlučio da se fakultetski obrazuje jer u timu već ima Milana Smiljanića koji je završio ekonomiju na jednom privatnom beogradskom fakultetu, dok je Vladimir Stojković je studirao menadžment. Gojko Kačar i Miloš Krasić su studirali Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, odnosno Kosovskoj Mitrovici.

Defanzivac Juventusa Đorđo Kjelini je nedavno diplomirao u Torinu, a Huan Mata, as Junajteda ima čak dve diplome: završiko je žurnalistiku a nedavno u Mančesteru i marketing!Huan Mata FOTO: Printscreen YoutubeHuan Mata FOTO: Printscreen Youtube

Pa, srećno Nemanja…

Tekst preuzet sa portala Direktno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *