Miletić: Nismo očekivali da ćemo morati da se borimo i za bod

Sportski žurnal piše…

Partizan je uoči tri poslednja jesenja kola na još jednoj nizbrdici. Remi protiv Mladosti vratio je crno-bele korak unazad posle uzastopnih slavlja protiv Vojvodine (2:0), Radnika (2:0) i Dinama (6:0). Na izuzetno neprijatnih „minus 13” Parni valjak ulazi u finiš prvog dela šampionata i duele sa Zemunom, Radom i Mačvom.

Lučanski remi do kog je vicešampion Srbije stigao golom u 90+2. minutu teško može da se opravda. Za nemirne snove igrača iz Humske ove jeseni dobrim delom je zaslužna Mladost jer je uskratila Partizan za četiri boda (0:0, 1:1).

– Mladost nas uvek propisno namuči, ali zaista nismo očekivali da ćemo morati da se borimo i za bod. Jasno je da ovakve stvari ne sme da nam se dešavaju – izričit je Nemanja R. Miletić, desni bek crno-belih.

Ni podatak da je odbrana Parnog valjka sa osam primljenih golova i dalje najbolja u Super ligi ne izaziva zadovoljstvo među izabranicima Zorana Mirkovića.

– Više bih voleo da smo primili 20 golova, a da smo u svakom meču osvajali bodove. Kad ste u Partizanu priznaju se samo pobede, svaki drugi učinak tima ili pojedinaca se ne broji. Zato je crno-beli dres i težak – dodaje član defanzivne linije crno-belih i uz golmana Vladimira Stojkovića, Svetozara Markovića, Marka Valijentea i Slobodana Uroševića, zaslužan za uspešan odbrambeni bilans.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *