Marko Nikolić hoće Jovetića u Lokomotivi

Da li će srpski trener uspeti da oživi karijeru nekadašnjeg Partizanovog bisera

Marko Nikolić hoće Jovetića u Lokomotivi

Stevan Jovetić (©Reuters)

Pre nepune dve sedmice ruski mediji objavili su listu igrača na koje Marko Nikolić ne računa u Lokomotivi, a sada se pojavila zanimljiva vest – Stevan Jovetić mogao bi da zaigra upravo kod bivšeg trenera Partizana!

Marko Nikolić prvi put od dolaska u Moskvu: O Lokomotivi, odbijenim ponudama, paraleli sa Sjominom, bivšim klubovima…

Navodno, Nikolić ozbiljno razmatra mogućnost da iz Monaka dovede Stevana Jovetića za opciju u napadu. Jovetić je zbog stalnih problema sa povredama odigrao samo 44 utakmice za Monaku u nešto manje od tri godine u Kneževini, a još od vremena u Mančester Sitiju njegova karijera otišla je stranputicom, jer je pretrpeo teške povrede kolena…

Jovetić u Monaku ulazi u poslednju godinu ugovora i Robert Moreno verovatno neće imati ništa protiv da ga ustupi Lokomotivi. Samo, u ovom trenutku još nije poznato da li bi moskovski klub Jovetića doveo na pozajmicu, ili bi ga otkupio od Monaka.

Nikolićeva lista za odstrel: Sedmorica otpisanih, adios Farfan, četvorica na ivici

Nekadašnji Partizanov biser je u Monaku postigao 14 i namestio još četiri gola. Prema najsvežijim informacijama sa specijalizovanog portala Transfermarkt Jovetićeva vrednost je 6.500.000 evra.

Podsetimo, Nikolićevu Lokomotivu verovatno će napustiti Džeferson Farfan, Žoao Mario, Boris Rotenberg, anton Kočenkov, Aleksandar Kolomejcev, Brajan Idova i Solomon Kvirkvelija, a možda čak i Eder, Mačej Ribus, Benedikt Hevedes i Fedor Smolov

Tekst Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *