Marko Nikolić donosi milione Partizanu, čeka se odgovor iz Humske!

“Crno-beli” u povoljnoj poziciji, pregovori su u toku.

Marko Nikolić donosi milione Partizanu, čeka se odgovor iz Humske!

Partizan po svemu sudeći čeka još jedna velika zarada ovog leta, a sve se više govori o tome da bi Umar Sadik mogao da popuni kasu “crno-belih”.

Kako Telegraf saznaje, pregovori sa nekoliko ekipa, koje su pratile Sadika i slale svoje ljude da ga prate, intenzivno su nastavljeni i nakon završetka sezone u Srbiji.

Red za njega je sve veći, a klubovi koji ga imaju na listi želja su: Porto, Valensija, Lil, Bešiktaš, Šalke i Lokomotiva iz Moskve, koju je nedavno preuzeo bivši trener “crno-belih” Marko Nikolić, koji je u potrazi za napadačem.

Lokomotiva je imala i svog skauta na jednoj od utakmica u završnici prvenstva. Nakon početnog interesovanja, gde su predočili da su spremni da plate 7 miliona evra, ponuda je podignuta na 8 miliona, ali klubovi i dalje imaju veliko mimoilaženje kada je u pitanju obeštećenje, prenosi portal.

Pored Rusa, najveće interesovanje pokazao je Lil koji ne bi ponudio više od sedam miliona evra, ali “flert” sa Francuzima traje već šest meseci.

Umar Sadik

Sadik ima ponudu i iz Kine, ali u ovom trenutku prioritet je Evropa, Partizan je javno istakao da napadač može da ide za sumu od 15 miliona evra, međutim pandemija koronavirusa bi mogla omekšati stav “crno-belih”.

Sudbina kluba iz Humske zavisi najvećim delom od prodaje igrača, pa bi nakon Strahinje Pavlovića i Kamerunac mogao da donese finansijsku stabilnost klubu u narednoj sezoni.

Tekst preuzet sa portala Sportske net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *