Kakvog trenera ima Partizan – Sa Rusima pričao o Puškinu, Jesenjinu, Merkjuriju, Eltonu Džonu…

Još uvek se čeka na njegov komentar današnje utakmice sa Spartakom i isključenja zbog žestoke rekcije na sudijske odluke, ali o nekim drugim temama opširno govorio sa ruskim novinarom.

Kakvog trenera ima Partizan - Sa Rusima pričao o Puškinu, Jesenjinu, Merkjuriju, Eltonu Džonu...

Učešće na ”Premijer kupu” u Dohi bila je prilika i da se Partizan bolje predstavi ruskoj javnosti, s obzirom da su mu rivali bila tri ruska kluba (Lokomotiva, Rostov i Spartak), pa je ovaj događaj sa velikom pažnjom ispraćen u Rusiji.
Pred kraj turnira, trener Partizana Savo Milošević je o brojnim temama govorio za ruski portal sport24.ru.
Jedna od tih tema bila je i sudbina Luke Jovića u Real Madridu, ali još zanimljivije je bilo kada je šef struke crno-belih počeo sa ruskim novinarom da priča o umetnosti – muzici, književnosti…
U nastavku pogledajte kako je tekao taj deo ovog zanimljivog razgovora.

– Znam da volite da pevate, počeo je novinar.– Rođen sam u Bosni i tamo su ljudi veoma talentovani po pitanju muzike. I ja volim da pevam. Voleo sam i u detinjstvu, volim to i sada.- Ko vam je najdraži pevač?- Navešću one koje i vi znate. Sviđa mi se Fil Kolins. Zatim Prins nije bio samo sjajan pevač, već je pisao pesme, sklapao aranžmane… Fredi Merkjuri, Elton Džon. Volim ljude koji ne samo da znaju da pevaju, već i komponuju.- Poznajete li nekog od ruskih pevača?- Ne, ni jednog.- Video sam kako ste na jednom koncertu izveli pesmu ”Ruski voz”. Sećate li se teksta?- Voz, pospani voz za HarkovGomelj, LenjingradZnam kako jenoćas dalek Beograd…

– Šta je sa ruskom literaturom? Jeste li je učili u školi? Tolstoj, Čehov?
– Da, Puškin, Sergej Jesenjin, znam ih sve. Jesenjin je sjajan, veoma melodičan…,
 zaključio je Savo.

Izvor Sportske net

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. A i ponaša se ko slon u staklarskoj radnji. Direktan krivac što smo izgubili utakmicu od ruskih cigana! Ako se ti kao trener tako ponašaš šta onda da očekujemo od igrača kojima ti komanduješ.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *