JAKE REČI SAŠE PAVLOVIĆA: Mozli najbolji Amerikanac, a Pejdž najbolji šuter ikada u Partizanu!

Legendarni bivši igrač crno-belih i miljenik navijača izneo je neke smele tvrdnje

Partizan je u nedelju uveče, negde oko ponoći, osvojio treći uzastopni Kup Radivoja Koraća pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu.

Neverovatnom preokretu crno-belih, koji su 17 sekundi pre kraja gubili 5 razlike i uspeli zahvaljujući Markusu Pejdžu da izbore produžetak, a potom u tih dodatnih 5 minuta trijumfuju, prisustvovao je i Saša Pavlović.

Dan kasnije miljenik Grobara koji je sada i član Upravnog odbora kluba, gostovao je na televiziji “Arena” gde je pričao o Kupu, ali i o pojedinim igračima Partizana.

Između ostalog vrlo pohvalno je govorio o Amerikancima Vilu Mozliju i Markusu Pejdžu.

– Mozli je najbolji Amerikanac ikada u Partizanu – poručio je Pavlović, tako odavši veliko priznanje neumornom skakaču stavljajući ga ispred recimo nekih koji su ostavili veliki trag poput Fredija Hausa, Boa Mekejleba, Lorensa Robertsa, Kurtisa Džerelsa, Vontiga Kamingsa, Blejka Stepa…

Pavlović za Mozlija kaže da je najbolji Amerikanac u Partizanu ikada

Takođe, je izneo, neki bi rekli i prilično smelu izjavu da je Markus Pejdž najbolji šuter koji je nosio crno-beli dres sa čime se možda mnogi neće složiti s obzirom da je Partizan bio prepoznatljiv po sjajnim šuterima.

Saša Pavlović je rekao da je Pejdž najbolji šuter Partizana ikada

Imena Bogdana Bogdanovića, Davisa Bertansa, Boa Mekejleba, da ne pominjemo one starije poput Miće Berića, Miloša Vujanića i one koji su pisali istoriju najtrofejnijeg srpskog kluba.

Za kraj se Pavlović osvrnuo i na mladog Uroša Trifunovića koji je uhvatio ključni skok u odbrani i tako osigurao osvajanje novog trofeja.

Saša Pavlović je nahvalio Uroša Trifunovića

-Milo mi je za malog Trifunovića jer ima karakter, i kad igra dobro i kad igra loše, ne preza. Nije tu slučajno – rekao je Pavlović.

Tekst preuzet sa portala Espreso