Iliev: Hvala Bogu da je Vazura uspeo da reši spektakularan prelazak Pavlovića u Monako, klub sad od toga živi

Nije isključeno da Partizanovim igračima, kako upućeni predviđaju, na osiromašenom svetskom tržištu padne cena?

– Sigurno da junsko-avgustovski prelazni rok neće da bude kakav smo očekivali. Mi, osuđeni da živimo od transfera, doživećemo najveći udarac. Nekoliko igrača napravilo je ogroman skok: Sadik, Filip Stevanović, Suma i Zdjelar i… Hvala Bogu da je generalni direktor Miloš Vazura uspeo da reši spektakularan prelazak Strahinje Pavlovića u Monako, ispostavilo se – u minut do 12. Partizan sad od toga živi… – veli Ivica Iliev.

Iz rečenog, ne očekujete previše migracija na leto?

– Ne! Neće da ih bude previše, klubovi će do januara da se stisnu. To, ipak, ne znači i da neće da ih bude – mnogim igračima ističu ugovori.

Opa! Znači, biće, ipak, nešto?

– Partizan je, generalno, posle januarskog prelaznog roka znao kojim će igračima da se okrene na leto, na kojim pozicijama… Šta je problem? Ukoliko nekoliko fudbalera planiranih za eventualnu prodaju ne ode u inostranstvo, logično je i da ne dovodimo već pripremljene zamene. Sasvim jasno! Ranije, bili smo u stalnoj žurbi, sad – uspeli smo da napravimo balans, bar šest meseci pre pijace imamo izdefinisane pikove…

Izvor Sportski žurnal

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Samo je neka vanredna situacija kao ova pandemija mogla da spreči KK Partizan da do kraja sezone ne puni Arenu sa po 20.000 gledalaca sa plaćenim ulaznicama i tako osim još 3 trofeja ostvari i fantastičan prihod za košarkaške uslove. Sa druge strane ovo je za FK Partizan – nemoguća misija! Njih gledaju jedva par stotina plaćenih ili na drugi način privilegovanih huligana, devojke i uža rodbina. Vazuri hvala! Svaka polupismena budala može da proda tuđu stvar, proizvod koji je neko drugi napravio, i da misli o sebi da je uspešan menadžer i biznismen. Prodaja maloletne dece se u FK Partizan veliča i slavi kao model za primer a Vazura hvali što je prodao ispod cene nečije maloletno dete u koje nije uložio ni 1 evrocent od svoje 5000 evra mesečne plate. Ma bravo majstori!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *