Evo gde će i kako biti smešteni vlasnici sezonskih ulaznica, ostatak kapaciteta u slobodnoj prodaji!

– KK Partizan NIS obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica, da će klub u skladu sa kapacitetima hale „Aleksandar Nikolić“, učiniti sve da im obezbedi što adekvatnija mesta u dvorani. Kada je u pitanju parking, ograđeni prostor ispred hale „Aleksandar Nikolić“ je višestruko manji od prostora ispred Štark Arene, zbog čega će vlasnicima parking propusnica biti omogućeno parkiranje do popune kapaciteta – navodi se u saopštenju KK Partizan.

Nakon renoviranja, sva sedišta u hali su istog kvaliteta i u ovom trenutku ne postoji numeracija. Zbog toga, KK Partizan NIS će za vlasnike sezonskih karata, kao i za vlasnike dnevnih ulaznica koje će se naći u prodaji od ponedeljka, 21. oktobra odvojiti sektore kao na slici ispod, a navijači se mole da dođu ranije u dvoranu.

Vlasnici ulaznica za sektore u Štark Areni, ulaziće na sledeće ulaze dvorane „Aleksandar Nikolić“:

SKY BOX: VIP ULAZ

PREMIUM: VIP ULAZ

VIP SPONZORI: VIP ULAZ

EVROLIGA: VIP ULAZ

SUPERIOR: Ulaz Parter B

STANDARD 1 i 2: Za vlasnika karata za ulaz „jug“, biće otvoren ulaz C, dok će za vlasnike ulaznica za ulaz „sever“, biti otvoren ulaz A.

PARTER ISTOK I PARTER ZAPAD: Ulaz Parter 4

Vlasnici ulaznica za mesta pored terena, kao i predstavnici medija, ulaziće kao i prethodnih godina, na Press ulaz.

Ulazi u dvoranu, biće otvoreni 2 sata pre početka utakmice.

Zbog manjeg kapaciteta hale „Aleksandar Nikolić“, u prodaji će se naći ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cenama od:

Tribina: 600 dinara

Parter B: 800 dinara

Ostali sektori u hali, neće se prodavati za navedene dve utakmice. Deca uzrasta do 7 godina, mogu ući na utakmicu besplatno, ali neće imati svoje mesto u dvorani, već moraju sedeti u krilu roditelja ili pratioca.

Prodaja ulaznica za meč Partizan NIS – Lokomotiva Kubanj počinje u ponedeljak, 21. oktobra i to na sledećim mestima:

21.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 od 10 do 18 časova

22.10.2019.

Ticketline Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 od 10 do 18 časova

Hala „Aleksandar Nikolić“, od 17 časova do početka meča

Istovremeno, u prodaji će se po ceni od 600 dinara za tribine i 800 dinara za Parter B naći i dnevne ulaznice za utakmicu Partizan NIS – FMP, koja je na programu, 2. novembra u hali „Aleksandar Nikolić“.

FOTO: KK Partizan

– KK Partizan NIS, i ovom prilikom apeluje na navijače da poštuju propise takmičenja koja nalažu da svi prolazi u dvorani moraju biti prohodni u svakom momentu. Takođe, klub apeluje na navijače da poštuju zabranu pušenja u dvorani, zabranu bacanja bilo kakvih predmeta u teren i zabranu korišćenja pirotehničkih sredstava.

Zvanični sajt KK Partizan NIS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *