Da li znate šta je ”Trening integracije”? Partizan objasnio…

Sve sadržajniji rad crno-belih na pripremama u Beleku.

Da li znate šta je ''Trening integracije''? Partizan objasnio...

Foto: Miroslav Todorocić/Partizan.rs

Crno-beli su na svom Instagram nalogu otkrili deo rada njihovog tima tokom današnjeg treninga, koji je imao radni naziv ”Trening integracije”.
Šta to konkretno znači?
”Situacioni, tehničko-taktički trening sa dva aspekta. Prvi aspekt, uigravanje četri beka sa akcentom na reakciju na bočne lopte, dok je druga grupa radila TT prednost po krilu odnosima dva na jedan i raspored igrača u završnici. A, potom i reakcija na izgubljenu loptu”, objasnili su crno-beli, uz kraći snimak sa današnjeg treninga.

https://www.instagram.com/tv/B7jQuF8AoMq/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor Sportske net

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Ma poslednja reč nauke na treninzima, sve pršti od modernizma, pomisli čovek ovi će da osvoje Ligu šampiona, ali onda dođe AZ Alkmar i – prc, 2 gola sa igračem manje! Kako promeniti kukavički, luzerski mentalitet? Teško, vrlo teško… Okruženje i celokupan ambijent ljudi unutar kluba su sitnošićardžijski i tu jednostavno sreće nikad nema pa makar igrači vežbali i za iskrcavanje na Jupiter. Stevanović 15 miliona, Sadik 12 miliona, Šćekič 1 milion, Asano xy miliona, aviuoni, kamioni… ali para za Petkoviča (Javor) i Matića (Vojvodina) – NEMA! Ali došao je zato besplatni Škrba-maca na probu, da zameni Gigu Moravca:-((

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *