Bek sa pozamašnim NBA iskustvom hoće u Partizan

Američki košarkaš Šon Kilpetrik izjavio je da bi voleo da dođe u Partizan.

Kilpetrik ove sezone nije uspeo da pronađe angažman, nakon što se prethodne odlučio na igranje u Evropi.

Jedan navijač Partizana je na društvenoj mreži Tviter poslao pozivnicu Amerikancu da dođe u redove crno-belih, a zatim je dobio neočekivani odgovor.

“Spreman sam da to učinim”, napisao je Kilpetrik i nešto kasnije dodao “da je sve što želi da igra košarku”.

Dvadesetdevetogodišnji Kilpetrik igra na poziciji beka, a tokom karijere pokušavao je da pronađe šansu u NBA ligi.

To je uspeo igrajući za Bruklin od 2015. do 2017, kada je beležio 13,5 poena i igrao 25 minuta po meču, sezone 2017/18 je imao solidan učinak u Čikagu, ali se odlučio za Evropu.

Boravivši u Panatinaikosu prošle sezone nije zadovoljio očekivanja sa 9,2 poena i 1,1 aistencijom po utakmici, ali je i dalje začuđujuće što nije član neke ekipe ove godine.

Partizan je uveliko u potrazi za još jednim igračem i neko poziciji koju pokriva Kilpetrik bi im odgovarala, pogotov nakon što Džejms Bel nije prošao medicinske preglede posle već završenog transfera.

SK@SeanKilpatrick

🔥
🔥

I’m willing to make it happen! https://twitter.com/strahinjajakic/status/1192240058339868678 …Strahinja Jakić@StrahinjaJakicCome to Partizan! We are waiting for you! @SeanKilpatrick#kkp #KKPartizan21401:53 – 8. нов 2019.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима41 људи прича(ју) о овоме

Tekst preuzet sa portala B 92.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *