ARANITOVIĆ I PECARSKI NA RASKRSNICI

Tandem talentovanih košarkaša crno-beli nije u prvom planu Andree Trinkijerija.

Aleksandar Aranitović i Marko Pecarski bi karijeru mogli da nastave u inostranstvu.

Aranitović još od Miroslava Nikolića nije dobio pravu priliku u taboru crno-belih, od dolaska italijanskog stručnjaka gotovo da nije bio ni u konkurenciji za tim, dok je sve manje prostora i za Pecarskog. Kako su talentovani igrači crno-belih u ključnim godinama za napredak i trebaju im utakmice, uskoro bi mogao da usledi odlazak ovog tandema.

Ugovor sa Partizanom Aranitoviću ističe na leto 2020. godine, dok Pecarskiima ugovor sa crno-belima do 2022. godine.

Prema poslednjim informacijama do kojih je došao HotSport, Pecarski iAranitović imaju ponude iz Španije, Italije i Turske, ali mladi tandem zasad ipak čeka priliku u taboru Andree Trinkijerija.

Tekst preuzet sa portala HotSport

2 komentara

Ostavite komentar
  1. Ako dozvole da ova dva momka odu,onda i upravu u kosarci treba oterati u tri lepe.Dajte im sada da igraju po 25- 30 minuta SVAKU UTAKMICU,kad krene ova nasa liga i pravite ekipu za sledecu sezonu,zajedno sa Trifunovicem i ostalima.Ocemo da razigravamo Pejdza i Gegica a odreknemo se ovakvih talenata.Pa moraju da igraju da bi se pokazali i to ne po PET MINUTA,talente treba isrptrpiti i davati im sansu. Nema nista ni od Trinkijerija i ja mogu biti trener kad mi neko dovede reglenda,berona i slicno.Mi u ekipi imamo najvece talente srpske kosarke,tu je jos i Pazin i mnogi drugi i ako nije u stanju da od njih napravi igrace-HVAKA LEPO.

    • Upravo tako. Naša liga je toliko jaka da sva ova deca ladno mogu da igraju utakmice jer poseduju izuzetan potencijal koji treba igrama da pretvore u kvalitet.
      Za crno-belu decu, do konačnog oporavka kluba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *