Antonov slobodan Igrač: Partizan ga zvao kao “zamenu” za Obradovića!

Telegraf sport piše…

Zlatni „orlić“ sa Novog Zelanda sporazumno raskinuo saradnju sa Grashopersom i ponovo je došao na „radar“ kluba iz Humske kao jedna od opcija na levom beku

Nemanja Antonov
Foto: Partizan.rs

Iščekujući rasplet između Anderlehta i Ivana Obradovića, koji je još pre nekoliko meseci označen kao jedan od prioriteta u zimskom prelaznom roku, Partizan je, zbog komplikovane situacije u pomenutom slučaju, targetirao još neke fudbalere na poziciji levog beka kao moguća rešenja.

Telegraf saznaje – Nemanju Antonova, fudbalera koji je već boravio u Humskoj i bio je želja crno-belih minulog leta, ali nije došlo do dogovora sa Grashopersom, sa kojim je srpski internacionalac, u tom momentu, imao važeći ugovor. Kontakt dve strane je nedavno ponovo ostvaren, ima i olakšavajućih okolnosti, ali ni sada nije tako jednostavno za osvajača Kupa Srbije…

Šta se promenilo u odnosu na letnji prelazni rok? Činjenica da se Antonov pre nekoliko dana oslobodio „stega“ Grashopersa, sa kojim je sporazumno raskinuo saradnju šest meseci pre zvaničnog isteka ugovora!

-Imao sam ugovor do leta sa Švajcarcima, ali smo se nedavno sporazumno rastali i sada sam slobodan igrač na tržištu– potvrđuje Nemanja Antonov za Telegraf.

Upravo je to stavka koja je i letos pokvarila već viđen dogovor dve strane, jer su tokom jula meseca i Partizan i Antonov želeli da se ugovor o pozajmici preinači u dugotrajniju saradnju.

Grashopers je tada insistirao da se ispoštuje klauzula u ugovoru o pozajmici, koja je podrazumevala da Partizan ima prednost otkupa levog beka, za obeštećenje od 400.000 evra.

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Sta ocekivati od ovih dileja iz kluba nego neko glupo resenje.Antonov je pokazao da mu desna noga kao i ovom sto ga sada guraju sluzi samo da ne sepa,ali bagra ne zna nista nego jedno te isto.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *