GDE JE SADA KARAKTERNA OSOBINA OD DIREKTORA LIGE I POLTRON PRIGRADSKOG BOSA ???

Kažnjavao je Partizan, poltron prigradski,  za sakoe, kapitenske trake, za šarene pertle i dvobojne helanke… Slepo slušao i davao instrukcije sudijama da prekinu utakmicu, isprazne deo tribina i spreče svako vređanje mafijaške pudlice i članova njegove porodice. Jedva je čekao da odreže kazne samo Partizanu i to odmah, po hitnom postupku, bez čekanja i srama.

Večeras je OPET, poltron prigradski, pokazao svoje pravo lice. Bez reakcije sudijske trojke, delegata, zvaničnika, bez i jednog gesta iste te mafijaške pudle, da zaštite KAPITENA GOSTUJUĆE EKIPE.

NOVICA VELIČKOVIĆ je večeras opet doživeo vređanje, psovanje, pljuvanje od strane onih koji se “bore za zaštitu sporta, sportista i njihovih porodica”.Istih onih koji su zaštićeni kao beli medvedi na svim terenima širom Srbije, koji ulaznice za svoje domaćinstvo ne prodaju onima koji ne navijaju za njih i koji maltretiraju, šamaraju i proganjaju one koji ne misli issto kao i oni.

Opet je mafijaška pudla večeras pokazala koliko je mala, nedresirana i primitivna a karakterna osobina od direktora lige, koliko je poslušna, jednostrana i bezobzirna u nameri da svom nalagodvcu udovolji i pokaže poslušnost.

Sreda nije daleko.Naravno, nikad na primitivizam ne treba odgovoriti isto ali…Ovakvima, kao što su prigradski mešetari i njihovi poltroni ne vredi drugačije više objašnjavati…Ne možete vi nas kažnjavati za isto ono što vi radite, koliko mi možemo pevati o istini !!!

blob:http%3A//www.telegraf.rs/e0ef73a5-6290-43f8-b3c8-755aaa3170bf

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *