Za rubriku verovali ili ne! Crno-beli dva puta promašili put do stadiona uoči derbija!

Nesvakidašnji detalj otkrio je trener kluba iz Humske Igor Duljaj, pre nego što je izneo očekivanja neposredno pred početak utakmice sa Zvezdom

Neverovatne stvari se dešavaju Partizanovoj fudbalskoj sekciji poslednjih meseci… Sada već čuvena rečenica Lazara Markovića iz aviona „Koliko smo mi neorganizovan klub, to je pakao brate“, kako vreme prolazi sve više dobija na istinitosti, a zaista neverovatno deluje ono što se Partizanovoj ekspediciji dogodilo uoči 171. večitog derbija.

Godinama unazad crno-beli na derbi idu iz svoje baze u Zemunu, a večeras su na putu do stadiona u Humskoj dva puta promašili put od SC Teleoptik. Otkrio je to pred kamerama TV Arena sport trener Valjka Igor Duljaj, koji je potom izneo očekivanja uoči najvažnije i najveće utakmice srpskog fudbala.

– Nadam se da će atmosfera biti dobra, rekao sam na konferenciji da će biti puno duela, velika borba na terenu… Ko bude bolji neka pobedi. Najvažnije je da sve protekne u sportskoj atmosferi – kazao je mladi strateg i otkrio da večeras neće moći da računa na Kanutea, Meniga i Petkovića.

Nisam vršio nikakav pritisak na ekipu u kontekstu da nešto moraju. Rekao sam im da ne čitaju novine, da ne slušaju komentare. Nisam pravio ni neke velike sastanke, bez ikakve priče… Jednostavno teren, izađite, imate publiku i pokažite šta znate i umete – završio je Igor Duljaj.

Originalni tekst 24sedam.rs