Vreme je za Fejsu!

Da konačno pokaže zašto se vratio u Partizan.

Kada je početkom ove godine iskusni vezista Ljubomir Fejsa potpisao za Partizan i vratio se u Humsku posle veoma uspešne i trofejne inostrane karijere, verovalo se da je Partizan dobio dodatni kvalitet na sredini terena i da će sa njim u timu crno-beli uspeti da odbrane pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ali, niti je Fejse tokom proleća bilo na terenu, niti je Partizan odbranio prednost, pa je Zvezda nastavila dominaciju u srpskom fudbalu.

Razlog za Fejsino odsustvo bila je povreda od koje se u međuvremenu oporavio, pa je tokom letnjih priprema nagovestio da bi mogao da se konačno ustali u timu.

Ali, pred sam početak sezone je opet morao na pauzu zbog zdravstvenih problema, pa nije bio u konkurenciji za mečeve sa Javor Matisom i niškim Radničkim, a duel protiv TSC-a u Humskoj je odgledao sa klupe za rezerve.

Sada kada se Saša Zdjelar sprema za ozvaničenje transfera u moskovski CSKA, od još veće važnosti za Partizan je da Fejsa ponovo bude ”onaj stari” i da trener Ilija Stolica može u kontinuitetu da računa na njega.

U suprotnom, njegov povratak u Humsku bi se definitivno pretvorio u još jedan Partizanov fijasko.

Originalni članak: Sportske net