Treće pojačanje večeras stiže u Beograd, u četvrtak je već na pripremama sa ekipom

Andradea u Beogradu najpre očekuju lekarski pregledi i zvaničan potpis trogodišnjeg ugovora

Onog trenutka kada je generalni direktor Miloš Vazura “slomio otpor” menadžera Patrika Andradea, bilo je jasno da je višednevno pregovaranje dve strane uspešno okončano i da će vezista sa Zelenortskih ostrva zadužiti dres crno-belih kao treće pojačanja u tekućem prelaznom roku!  Sada sledi druga, jednako važna faza, a to je da igrač što pre dođe u Srbiju zarad lekarskih pregleda, a potom i Sloveniju kako bi se priključio timu.

Partizan je brzopotezno rešio i avionske karte i kako trenutno stvari stoje, Andrade bi tokom današnjeg dana, u večeršnjim časovima trebalo da stigne u Beograd, gde će biti podvrgnut lekarskim pregledima i zvanično potpisati trogodišnji ugovor sa Partizanom, dok će u slovenački gradić Ptuj, bazu ekipe, doputovati u četvrtak uveče.

Inače, angažovanje Andradea nije bilo nimalo lako, jer se radi o najboljem igraču Karabaga u protekloj sezoni, koji je na nekolicini fudbalskih platformi biran u idelani tim kola Lige konferencija, a pride se radi o igraču koji je krajem sezone postao slobodan na tržištu, što je dodatno otežalo posao.

Ipak, upurnost ljudi iz Humske se isplatila. jer, rekosmo već, koliko god igrač i nije bio “komplikovan” za saradnju, svestan da je njegov saigrač iz reprezentacije Rikardo Gomeš srećan u Partizanu, toliko je sa druge strane agent “zatezao”

Tako su se pregovori sa njim “rastegli” na ponedeljak i utorak, da bi na kraju, videvši i uslove u sportskom centru u Zemunu, odlučio da klijenta ipak usmeri ka Beogradu. Pantrik Andrade je prvi angažovani internacionalac u letnjem prelaznom roku, ali ne i poslednji, jer će ih u danima koji slede sigurno biti još, kao i srpskih fudbalera.

Originalni članak: Telegraf sport