Stefan “Misirac”Birčević:Moramo da budemo zadovoljni

-Džile me zove Misirac, po liku iz Otpisanih, ličim mu na njega. Tako je još od početka sezone, njegov zaključak, a meni ne smeta. Kad je u interesu tima, da je atmosfera dobra, sve mi odgovara. Nije loše, navikao sam se i sviđa mi se.

-Možda na početku meča nismo baš ispunili sve odbrambene zadatke. Ipak, mislim da smo ceo meč ipak držali pod kontrolom. Nije bilo mnogo problema, a najviše nam ih je napravio Sinovec. Znali smo da će imati veliku ulogu u ovo meču. Sve u svemu, zasluženo smo pobedili.

-Imamo dosta vremena da se spremimo za Cibonu. Oni su tu u lošijoj poziciji, jer u utorak gostuju Mornaru. Mi ćemo konačno imati praktično celu nedelju za pripremu utakmice. To će biti možda i najvažniji meč u ovom delu sezone. U slučaju pobede, napravili bismo zaista veliki posao kada je u pitanju borba za mesto u doigravanju.

-Posle utakmice protiv Šarlroa stvari su krenule na bolje za mene… Prija mi da igram u poslednje vreme, šta zna, možda zato što sam rođen na zimu (haha).

-Moramo da budemo zadovoljni. U Jadranskoj ligi imamo 12 pobeda i tri poraza, a u Ligi šampiona bismo pobedom nad Solnokom praktično obezbedili plasman u sledeću fazu takmičenja. Ako pobedimo Cibonu u Zagrebu, moći ćemo da kažemo da smo na vrhunski način završili ovaj deo godine.

2