Smailagić: Važno je da se mi igramo košarke, imamo trenera Željka Obradovića

Smailagić

Foto: Printscreen

U četvrtak je na programu druga utakmica četvrtfinala Evrolige između Reala i Partizana. Pred meč u Madridu, govorio je Alen Smailagić.

Partizan je u prvoj utakmici slavio, te je poveo sa 1:0 u pobedama. Pred drugi susret Smailagić je za ”Mozzart Sport” izjavio:

,,Dobra su ekipa, videlo se i u prošloj utakmici gde smo se borili sa njima. Nismo odustali, želimo da se borimo i ako Bog da, da pobedimo. Biće pripremljeniji i oni i mi. Nije nam bitno da li je Tavares tu ili ne, bitno je samo da se mi igramo košarke, volimo to što radimo i da na kraju pobedi bolji” – rekao je Smailagić, te je nastavio:

,,Jako je teško igrati protiv njega, u dosta segmenata je dominantniji od svih nas, ali smo mi borbeni i tu smo da idemo svim snagama protiv njih. Imam saigrače da mi pomažu i da sve bude kako treba. Teško je pametno rasporediti faulove, ali sam tu da se žrtvujem za ekipu, svi smo tu kao jedan.”

Smailagić je govorio o tome kakav meč očekuje, a dotakao se i Željka Obradovića:

..Raspoloženje u odnosu na prvi meč se ne razlikuje. Maksimalno smo ozbiljni i tako se spremamo za drugi meč. Mi imamo trenera Željka Obradovića koji nas lako natera da se smirimo i zadržimo koncentraciju u pojedinim momentima” – zaključio je košarkaš Partizana

Utakmica u Madridu igra se u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Originalni tekst Basketballsphere.com