Sale, drago nam je što smo bili deo tvog sna, srećno u Moskvi

Dolazak u Humsku za Sašu Zdjelara nikada nije značio samo usputnu stanicu do neke jače evropske destinacije, baš kao što ni sada kada je iz Mocart bet Superlige Srbije otišao u rusku Premijer ligu ne znači da će se njegova veza sa Partizanom završiti.
Dojučerašnji kapiten crno-belih je mnogo puta isticao da je u januaru 2018. godine, kad je na Kipru zadužio crno-belu opremu, ispunio dečački san da zaigra za klubu koji voli od kad zna za sebe. To isto je ponovio i u svom prvom obraćanju po dolasku u moskovski CSKA, istakavši da se posebno raduje što dva kluba imaju bratske odnose.
Jer, Partizan je oduvek bio neraskidivi deo njegovog života, a zbog svega što je uradio za naš klub i Saša Zdjeler je zaslužio da zauvek bude deo Partizana.
Četiri godine je proveo u Humskoj, prvo kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa, a onda i kao fudbaler ugovorom vezan za Parni valjak. Za kratko vreme je prošao put od velikog pojačanja do apsolutnog lidera tima, a kasnije i kapitena. Nezamenljivog.
Neretko je bio glavna pokretačka snaga Partizana na 197 utakmica koliko ih je odigrao, i čovek čiji potezi menjaju tok utakmice, kao što je to, recimo bio njegov gol u finalu Kupa protiv Mladosti iz Lučana u Surdulici 2018. godine za pobedu od 2:1. Međutim, zna i on sam da je bilo situacija kad je podbacio, to nikada nije ni skrivao, ali je uvek, bez ikakvog izuzetka, davao onoliko koliko je mogao u tom trenutku. Trudio se, borio, dizao ekipu, a to koliko je značio na timskim sastancima i razgovorima u poluvremenu utakmica najbolje znaju oni koji su je delili svlačionicu sa njim.
Mi u Fudbalskom klubu Partizana smo srećni i ponosni što smo bili deo sna Saše Zdjelara i znamo da odlazak u CSKA nije definitivno zbogom, odnosno da ćemo se uskoro ponovo sresti na terenu. Razume se, u istom dresu.

Zvanični sajt FK PARTIZAN