PARTIZAN NAPUSTIO JOŠ JEDAN IGRAČ: Čak 13 odlazaka iz Humske ovog leta, a to nije kraj!

Mađarski reprezentativac Filip Holender više nije član Partizana.

Burno je bilo ove nedelje u Partizanu pošto se rasprava o odlasku trenera Ilije Stolice završila ipak ostavkom sportskog direktora Ivice Ilieva, a nakon toga zabeležen je još jedan “izlazni” transfer i Humske.

Partizan napušta i Filip Holender (28), još jedan fudbaler koji je došao u eri Aleksandra Stanojevića, a koji nije naročito po ukusu trenera Ilije Stolice, iako ga je tokom priprema koristio na interesantan način i činilo se da može da pomogne ekipi. “Sportski žurnal” prenosi da će karijeru nastaviti u Vašašu!

Povremeni reprezentativac Mađarske tako se vraća u zemlju u kojoj je ostavio najdublji trag u karijeri nastupajući za Honved, dok je u Partizan došao iz redova švajcarskog Lugana.

Kragujevčanina je inače čak 13. fudbaler koji je ovog leta napustio Partizan i pitanje je da li je poslednji, pošto u to nije ubrojan potencijalni rastanak sa kapitenom Sašom Zdjelarom, igračem koji je na korak od prelaska u CSKA iz Moskve, dok se priča i o mogućem transferu Nemanje Jovića u Tursku.

Holender je u Partizanu odigrao 69 utakmica i na njima je zabeležio 12 golova i pet asistencija, a u Vašašu u koji prelazi ga čeka trogodišnji ugovor. Nije poznato da li je klub iz Humske nešto zaradio ovim transferom.

Originalni članak: Mondo.rs