Obradović: Tražio sam da Kevin odluči i ponovo je uspeo

„On nikada nije prestao da veruje“, kaže trener Partizana

Gore srca navijača i igrača Partizana, samo je Željko Obradović naizgled hladan kao led. Godine ogromnog iskustva…

Partizan je napravio brejk u četvrtfinalu Evrolige i stekao sve uslove da u Beogradu, na svom terenu, ima meč loptu za Fajnal-for.

„Pozitivno je što smo dobili. Ovo je lepota košarke. Real Madrid je ozbiljna ekipa. Imali smo problema, pre svega u skoku. Na kraju smo pobedili zahvaljujući šutu za tri poena“, kratko je rezimirao Obradović.

Ali, o sceni kada Kevin Panter uzima loptu i rešava meč trojkom na manje od sekunde do kraja će se još pričati. Sve je to nacrtao Željko Obradović.

„Tražio sam da Kevin odlučuje utakmicu, on to radi na treninzima. Radi na tom šutu beskonačno i nikada nije prestao da veruju. Lopta ide kod Pantera koji je mnogo puta do sada rešavao utakmice i ponovo je uspeo“.

Nije zaboravio Obradović ni druge.

„Ulazak Madara je doneo agresivnost, ali ovo je pobeda tima. Biće vremena za pohvale“.

Na kraju, naravno, navijači. Nije Real dozvolio da ih budu hiljade kao na nekim drugim gostovanjima, ali ponovo se njihova pesma orila u dvorani.

„Hvala divnim ljudima koji nas bodre. Svi pričaju o navijačima, a uz to sada sigurno imamo dva meča u Beogradu. Nema euforije, idemo dalje“, poručio je Željko Obradović

Originalni članak: Mozzart sport