Novi ugovor za mladog štopera 

Posle dobrih priprema…

Svega deset minuta u seniorskom timu, ali i vrlo dobar utisak koji je ostavio na letnjim pripremama. Sasvim dovoljno vremena da Mihajlo Ilić ubedi stručni štab i upravu da je baš on budućnost kluba.

Kao nagrada – novi ugovor. Ilić je sa crno-belima produžio saradnju na pet godina i sada na miru može da se posveti daljem razvoju i borbi za mesto u prvom timu.

Kako je 192 centimetara visoki štoper tek proslavio 19. rođendan ispunjava uslov za bonus igrača pa je sasvim sigurno da će, iako je gostovanje kod Radničkog presedeo na klupi, dobiti svoju šansu u nastavku sezone.

Trenutno prednost imaju Svetozar Marković i Igor Vujačić, trener Ilija Stolica na raspolaganju ima i Sinišu Saničanina, ali zbog godina i bonus pravila nema sumnje da će i Mihajlo Ilić dobiti solidnu porciju minuta kako sezona bude odmicala.

Ilić je inače rođen u Jagodini, a u Humsku je stigao 2016. godine i još u proteklom takmičarskom ciklusu ubedio Aleksandra Stanojevića da ga ostavi uz prvi tim. Odigrao je 10 minuta protiv Vojvodine u novembru, kada je na terenu zamenio Danila Pantića.

Originalni članak: Mozzart sport