Nemanja Matić tražio od Igora Duljaja dres jednog igrača Partizana

Interesantnu stvar otkrio je Igor Duljaj ja konferenciji za medije pred Partizanovo gostovanje Jedinstvu u Ubu u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Trener crno-belih obavio je razgovor sa Nemanjom Matićem, fudblerom Rena koji je upravo iz Uba, i tom prilikom dobio zahtev za dres jednog igrača Partizana.

“Čuli smo se, Nemanja me je zvao, pričali smo o mnogim stvarima vezanim za fudbal. Divan čovek, fantastična osoba. Veliki je prijatelj mog starijeg brata. Zamolio je za svog prijatelja dres od Saldanje. Pričali smo o uobičajnim stvarima. On prati Jedinstvo, nisam ga pitao za koga će da navija. Verujem da želi da protekne sve u najboljem redu”, ispričao je Duljaj.

Prisetio se i jedne anegdote kada je bio u prilici da Nemanju Matića odvede u Šahtjor. Nije se desilo, a Matić je kasnije karijeru gradio u Čelsiju, Mančester junajtedu…

Kada je igrao za Kolubaru, brat mi je rekao da dođem da vidim jednog igrača. Bio sam u Šahtjoru. Video sam mršavog momka, koji fantastično barata loptom. Podsetio me je na Slavišu Jokanovića. Rekao sam bratu: “Kako sad da odem da kažem da imamo igrača iz treće lige koji košta 20.000 evra?” Brat mi je rekao da ću zažaliti. Ja sam zažalio, Matić verovatno nije”, našalio se Duljaj.

Originalni tekst B92.net