NEDOSTAJANJE Leonardova poruka nakon što nije došao na Partizanov trening

Jedan od najboljih fudbalera Brazila u prošlosezonskom pohodu na duplu krunu, Brazilac Leonardo, nije zaigrao u prvom kolu šampionata Srbije, a meč protiv Mačve (6:1) propustio je jer nije došao na trening u petak. Nije ga bilo među saigračima, ali jeste na društvenim mrežama.

 https://www.instagram.com/p/BWzsQF7FoPi/

Leonardo je u subotu najpre objavio fotografiju na kojoj pred “grobarima” drži Partizanov dres, a poruka koju je tom prilikom uputio glasi:8

“Nikada nisam bio savršen, ali sam se uvek držao istine. Neka Bog blagoslovi ovaj naš kraj nedelje. Nedostaje mi moj Brazil”.

Nedugo zatim, brazilski fudbaler se ponovo oglasio na Instagramu i to snimkom svog pogotka iz sjajno izvedenog slobodnjaka protiv Mladosti, u oktobru 2016.

 https://www.instagram.com/p/BWzsQF7FoPi/

Uz taj snimak je poručio: “Sve što radim – radim iz ljubavi”.

Šta li će biti sa njim, i dalje je misterija. Traže ga Al Ahli i Al Ain, navijači iz Saudijske Arabije i Emirata utrkuju se u porukama koje Leonardu šalju putem društvenih mreža, a da li odlazi, ili ostaje, pa će moći da pomogne crno-belima u utorak protiv Olimpijakosa u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ne zna ni trener Đukuić.

“Utorak je daleko, od mene ne zavisi ništa, već od njega najviše. Bitan je njegov stav i njegova želja. Leonardo je naš igrač, računamo na njega, samo je potrebno da on računa na nas”, rekao je, između ostalog, Đukić posle ubedljvog starta šampiona u novoj sezoni Superlige Srbije.