ILIEV STIGAO U PTUJ

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, doputovao je u Sloveniju kako bi prisustvovao pripremama prvog tima crno-belih, čija je baza u Ptuju. Iliev je mogao da se uveri da su uslovi za rad u sportskom kompleksua u Kidričevu izvanredni. On je prepodnevni trening posmatrao u društvu dugogodišnje portparolke vicešampiona Srbije Biljane Obradović.

Ekipa nastavlja da trenira u dosadašnjem ritmu, dva puta dnevno, pri čemu se u sredu u prepodnevnim satima radilo na vežbama zagrevanja i snage, a potom i na tzv. igrama sa loptom.

U prošloj sezoni, ekipa Partizana je osvojila 98 bodova i ukupno imala 31 pobedu, 5 nerešenih i 1 poraz, od 37 utakmica u Super ligi Srbije, dok je u Evropi prezimila i došla do osmine finala finala Lige konferencije.

Ove godine u crno-belom taboru žele da idu stepenik više i da budu što spremniji, pre svega u borbi za titulu prvaka Srbije, koja je označena kao prioritet.

Kondicionom timu, pored Miše Filipovića i Aleksandra Tomića, tandema koje se pokazao kao nedovoljan za ostvarenje najviših ambicija, pridružio se i Predrag Božić – doktor nauka iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja.

Originalni članak: Kurir sport