Iliev otišao, Džigi slavi! Ovako je Ninković reagovao na odlazak sportskog direktora crno-belih! (FOTO)

Sporna je bila 2018. godina

Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana. Nekadašnji golgeter crno-belih je potvrdio da odlazi iz privatnih razloga, a nakon objavljivanja vesti reagovao je i Nikola Ninković. Nekadašnji fudbaler Partizana, do prošle sezone i novosadskog Proletera komentarisao je vest o Ilievu.

Tačnije, na Instagramu je objavljivao emotikone na osnovu kojih se jasno vidi da mu je drago. Na početku aplauz, a onda i sklopljene ruke, kao znak zahvalnosti.

Reakcija popularnog Džigija ne čudi, s obzirom na njegovu raniju izjavu o Ilievu. Naime, u novembru 2018. godine dao je intervju u kojem je optužio Ilieva da je stopirao njegov povratak u Partizan. Tada je bio član Askolija.

– Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se koje u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača.

Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan – kazao je tada Ninković, koga ljubitelji fudbala pamte i po “oštrim” izjavama, ali i njegovoj “ludoj glavi”.

Originalni članak:24sedam.rs