DULJAJ: JESENJA TITULA NIŠTA NE ZNAČI, DA VIDIMO KAKVE ĆE ODLUKE BITI U KLUBU

Utisci trenera Partizana

Izraz lica kao da se ništa nije desilo. A jeste. Prvi put posle duže od četiri godine Partizan je savladao Crvenu zvezdu. I to u situaciji kad joj je gledao u leđa u pao u formi, a onda ju je tukao i stekao status jesenjeg prvaka, međutim, to je za Igora Duljaja samo kap u moru.

Kako sam reče posle možda i najvrednije pobede u trenerskoj karijeri, mnogo je važnije ono što će se dešvati narednih dana, kakvu će strategiju u Humskoj osmisliti.

Ovo ništa ne znači,. Za mene status jesenjeg prvaka ništa ne vredi, to je samo slovo na papiru. Ima dosta da se igra. Da vidimo kakve će biti odluke u klubu, kako ćemo dalje“, smireno je pričao Duljaj za TV Arena sport.

Na potpitanje na koga je mislio, jer se po kuloarima svašta priča, od trenera, do igrača, pa do rukovodilaca, Duljaj je uzvratio:

„Na sve“.

Klub iz Humske je slavio 2:1, iako je bilo dosta sumnje u njegov rad i mogućnosti tima posle dva vezana kiksa.

„Bavili smo se jutros detaljima, kako želimo da uđemo u igru, u nekim delovima smo u tome uspeli protiv fantastične ekipe kao što je Zvezda. Naš najveći uspeh je bio u želji igrača da pobede. Nikad im nisam nabijao pritisak, samo sam govorio na šta da obrate pažnju. Važnost duela i pritisak sam im skinuo sa leđa. Ionako je pritisak bio veći na strani Zvezde, usled velikih očekivanja. Gostima hvala na fer i korektnoj igri, postarali su se da meč bude interesantan, padali su golovi, bilo je dosta šansi“.

Originalni članak: Mozzart sport.rs