Bambi Tošić otkrio pozadinu Zdjelarovog transfera u CSKA: Otišao iz Partizana u pravom trenutku! 

Zdjelar bio blizu odlaska u Moskvu i zimus

CSKA je bio predodređen Saši Zdjelaru posle Partizana. Ovakav zaključak se izvlači nakon intervjua Zorana Tošića, bivšeg fudbalera moskovskog kluba i crno-belih, koji je otkrio ruskim novinarima da je Zdjelar odavno želeo među “armejce”

Kada smo igrali zajedno, rekao mi je: “Ajde, zovi CSKA i reci im da me kupe”. Na kraju je Saša završio u Moskvi. Bilo je razgovora o njegovom  transferu još zimus, ali, očigledno, nešto nije išlo kako treba. Čini mi se da je Saša na vreme prešao u CSKA. Već je prerastao Partizan i nivo na kome je bio prethodne četiri godine – rekao je Tošić.

Iskusni fudbaler koji trenutno igra za kazahstanski Tobol rekao je da ga za Zdjelara veže veliko prijatelsjtvo od prvog dana:

– Od prvog dana kada je Saša došao u Partizan, postali smo dobri prijatelji. Dve i po godine nisam igrao za Partizan, ali smo sve vreme u kontaktu. Pored toga što je čvrst i posvećen fudbaler, Saša je i dobar prijatelj i osoba.

Tošić veruje u Zdjelarove liderske sposobnosti:

– Sve njegove karakteristike govore da mu saveti nisu potrebni. Zdjelar je dosta iskusan igrač i sam po sebi je lider. Siguran sam da sve može da podnese. Ako mu zatreba savet, zna da uvek rado pomognem.

Originalni članak: 24sedam.rs