ZVANIČNO – Partizan potpisao novi, još bolji ugovor sa generalnim sponzorom

Ono što je generalni direktor Partizana najavio u medijima i što smo jutros preneli, ekspresno je i realizovano!
Klub iz Humske danas je potpisao novi ugovor sa generalnim sponzorom, kompanijom ”Telekom Srbija”, a sve je u izjavi za ”Telegraf” i potvrdio Miloš Vazura!
”Istina je, danas smo produžili ugovor sa kompanijom ‘Telekom Srbija’.Aneksirali smo novu saradnju, na obostrano zadovoljstvo i mogu da kažem da Partizan ima sreću i privilegiju da iza sebe ima tako uspešnu kompaniju.Nadam se da će saradnja potrajati još dugi niz godina i da ćemo kao klub opravdati poverenje našeg generalnog sponzora”, istakao je Vazura.
Kompanija ”Telekom Srbija” je sa Partzanom već imala saradnju u prethodnih par godina, ali ne samo da je ona obnovljena, već će crno-beli u narednom periodu imati još povoljnije uslove.
Prethodni dvogodišnji ugovor je crno-belima donosio 1.5 miiona evra, a pomenuti izvor navodi da je obnovljeni ugovor još unosniji za Partizan.
Konkretna suma nije navedena, ali je potpuno jasno da će ova finansijska ”injekcija” mnogo značiti crno-belima kako bi bez problema dočekali leto i naredni prelazni rok tokom kojeg se očekuju mnogo atraktivniji transferi nego ove zime, kada su crno-beli prodali samo Marka Jankovića u SPAL i zaradili 900.000 evra (još toliko pripada Olimpijakosu).

Podsetimo, rukovodstvo Partizana je nedavno potpisalo sponzorski ugovor i sa kompanijom ”Dunav osiguranje”.

Izvor Sportske net