ŽIVOTNA DRAMA BILJANE OBRADOVIĆ: Krila od porodice da ima tumor pankreasa

Blic piše…

Portparolka fudbalskog kluba Partizan i voditeljka Biljana Obradović prethodnih meseci prolazila je kroz pravu životnu dramu, suočavajući se sa rakom pankreasa. Sve se odvijalo pod velom tajne jer nije želela da opterećuje porodicu i prijatelje.

Biljana je oduvek vodila zdrav život i nikada nije imala zdravstvenih problema, te niko nije ni mogao da pretpostavi šta se dešava, pa ni sama voditeljka. Kada je na rutinskom pregledu saznala da ima mucinozni tumor pankreasa obuzeli su je šok i neverica. No to nije bilo sve, morala je hitno na operaciju.

– Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se dešava. Do poslednjeg momenta snimala je emisiju “Biljana za vas” i obavljala aktivnosti u Partizanu. Crv sumnje pojavio se kad je na klupskoj televizijskoj stanici novinar Željko Pantić pružio podršku sa željom da izdrži najvažniju bitku. Sve je podnela herojski, niko nije ni osetio da je nekoliko nedelja pre operacije u sebi proživljavala pravu buru – otkrio je za “Hello” Biljanin blizak prijatelj.

On je dodao da se ova drama odigrala pre pet meseci, kada je Obradovićevoj u Kliničkom centru uklonjen tumor od pola kilograma. Na svu sreću, operacija je obavljena na vreme, a rezultati magnetne rezonance pokazali su da je tumor bio benigni.

Biljana se oporavila daleko od svih. Striktno se pridržavala saveta lekara, odmarala se, a onda se vratila onome što najviše voli – kameri.

Biljana se trenutno nalazi u Monte Karlu, gde je prisustvovala humanitarnoj večeri za očuvanje okeana u organizaciji princa Alberta Drugog od Monaka. Na ovom dogaćaju sakupljeno je 25 miliona evra. Zanimljivo je da se na aukciji, zahvaljujući predsedavajućem Fondacije Milutin Getsbi, najpoznatnijem svetskom filantropu, našao i put na Hilandar čija je cena dosegla čak 600.000 evra!