Železnik dočekuje CRNO-BELE: Šćepanović poziva na koncentraciju i borbenost (21h)

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da oprez, koncentracija i borbenost njegove ekipe moraju da budu na najvišem nivou u predstojećem meču protiv FMP-a i istakao da veruje da će crno-beli od te utakmice početi da igraju dobro u kontinuitetu.

“Očekuje nas duel protiv ekipe koja će nas dočekati maksimalno motivisana i spremna nakon što se sedam dana pripremala za nas. Ukoliko želimo da ih savladamo, oprez, koncentracija i borbenost moraju biti na najvišem nivou tokom cele utakmice”, rekao je Šćepanović, prenosi klub

Košarkaši Partizana gostuju večeras ekipi FMP-a u utakmici trećeg kola ABA lige.

Crno-beli su na početku nove sezone u regionalnom takmičenju upisali dva poraza, dok FMP ima pobedu i poraz.

“U dosadašnjem delu sezone nismo pokazali svoj potencijal koji je ogroman, ali verujem da ćemo već od današnje utakmice početi da igramo dobro u kontinuitetu”, poručio je Šćepanović.

Centar crno-belih Nikola Janković rekao je da je siguran da je kvalitet na strani njegove ekipe.

“Težak i važan ispit za nas na kojem je važno da pokažemo zrelost, hladnu glavu i borbenost za svaku loptu. FMP protiv nas uvek igra sa maksimalnom motivacijom i željom da svaki naš propust kazni. Na nama je da im to ne dozvolimo. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu”, rekao je on.

Utakmica se igra od 21.00 u hali u Železniku.

Izvor Happy BSC