ZDRUŽENA AKCIJA CRVENIH UREDNIKA

Cilj: Uneti nemir, raspiriti razdor, podstaći na mržnju!

Današnja izdanja Srpskog telegrafa i BliCZ-a donose čorbu iz dobro poznate huškačke kuhinje. Bez imalo obaveza prema istini, bez ikakve odgovornosti za napisanu reč, ova dva lista, čije sportske rubrike predvode Igor Velimirović i Dražen Ostojić (osvedočeni cigani-dileje (pardon,  delije) , što ne kriju ni na svojim društvenim mrežama) raspiruju mržnju među Grobarima i nad time se slade! Da im ništa nije sveto, pokazuje i činjenica da u sve pokušavaju da uvuku kapitena Partizana, Novicu Veličkovića, pokušavajući da ruše njegov lik i delo!

Gospodo iz tabloida, Partizan je jedan, Novica je jedan i tu nema podela! Možda će vaši ogavni tekstovi brže dovesti do jedinstva partizanovaca nego što mislite! Jer kada vidimo da nam se neprijatelji slade, znamo da postanemo i mi neprijatni!

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. E da su ta dva magarca jedini,lako bi mi.Pre par dana sam pisao o ovome,u ovoj usranoj drzavi sve je podredjeno ispunjavanju zelja velikog vodje i njegovom lecenju kompleksa dobijenog u godinama dok ih je Dule Vujosevic ponizavao,ALI ISKLJUCIVO NA TERENU.Dokazani i osvedoceni sizofrenicar vucic,odmah je oko sebe okupuo najvecu bagru sa ovih prostora,tvorzica,covica,vesica,svoga brata…sa samo jednim ciljem-UNISTITI PARTIZAN U SVIM SPORTOVIMA.Shodno cilju u sve medije su dovedeni cigani na celo,sa iskljucivim zadatkom blacenja Partizana i velicanja bagre poput tvorzica i covica.Dokaza je bezbroj i bilo bi gubljenje vremena navoditi primere sa blatovizije pink,rts-a,b-92,prve…a sta tek reci za smeca poput informera,kurira,telegrafa,blica,ciganskog zurnala…Ponovicu po HILJADITI PUT svaki GROBAR koji glasa za bagru oko vucica i njega licno,treba da stavi ruku na panj i odsece je.Dok je sns na vlasti nama nema zivota,shvatite to vec jednom…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *