Zdjelar otkrio gde bi voleo da igra posle Partizana(VIDEO)

Prvotimac crno-belih Saša Zdjelar odgovarao je na pitanja navijača koja su mu bila postavljena putem Instagrama u prethodna dva dana.

Postavljeno je mnogo zanimljivih pitanja, a pažnju su privukla ona koja su se ticala najlepših trenutaka u Partizanu i planovima za budućnost.

Zdjelar je rekao da je najbolju atmosferu od kada je došao u Humsku osetio u duelu sa Bešiktašom, a da mu je najdraže prošlosezonsko finale kupa sa ekipom Mladosti u Surdulici.

Kada je reč o planovima za budućnost, Zdjelar dobro zna šta bi trebalo da bude sledeći korak.

Razmišljam o sređenijim zemljama, boljim ligama i napretku u svojoj karijeri. Voleo bih da to bude jedna od najboljih liga sveta“, rekao je Zdjelar.

Zanimljivo je bilo čuti da bi radije odabrao plasman u Ligu šampiona od gola u “večitom” derbiju, kao i obrazloženje zbog čega tako razmišlja.

Više bih voleo prolazak u Ligu šampiona zato što bi to donelo više klubu nego samo meni. Okej, gol u derbiju ima svoje značenje, ali svi znamo koliko ulazak u Ligu šampiona znači klubu na finansijskom planu“, objasnio je Zdjelar.

U prilogu je video sa pitanjima koja su navijači postavljali Saši Zdjelaru i odgovorima koje je vezista crno-belih davao.

Izvor Sportske net