Zbog čega su dres i boje jednog kluba iznad dresa reprezentacije?

U prestonicu Srbije jednom prilikom stigao u zvaničnu posetu premijer Francuske Manuel Vals. Tim povodom iskoristio je trenutak  da u vidu promocije fudbalskog saveza i zemlje Francuske pokloni nacionalni dres premijeru Aleksandru Vučiću. Naravno,  premijer Srbije, kao pravi domaćin ubrzo je uzvratio poklonom…

Međutim, sve bi bilo u redu da je njegov gest bio „objektivan”.

Čovek koji ima zadatak da zastupa prava svih građana i gospodin koji je bio tada premijer svih Srba (ne samo jedne grupe) napravio je potez, koji je izazvao veoma burne reakcije.

Aleksandar Vučić iskoristio je priliku da još jednom dokaže da je ostrašćeni navijač Crvene zvezde i kao poklon Francuzu, uručio crveno-beli dres.

Valjda, vodeći se tim primerom, čelnici FSS su pred nastupajuće SP napravili još jednu glupost, “odabirajući” čudne boje reprezentativnih boja. Garniture “Puminih” dresova u kome dominira samo crveno-bela kombinacija, samo pokazuje koliko se ide daleko sa klubaštvom i frustracijama,  koje je i sam tadašnji premijer pokazao na jednom zvaničnom prijemu.

Čoveku koji se u sve meša kao i zvezdaškom FSS-u,  možemo samo poručiti da je sve ovo sada tužno jer, odavno je prestalo biti smešno

CRVENO-PLAVO-BELO-SRPSKO JE ZA CELO! 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *