“Zaustavimo omazdu, nevin čovek dobio otkaz zbog podrške Partizanu”

B92.net piše…

Doskorašnji izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije i predsednik Skupštine VK Partizan Zoran Avramović dobio je otkaz u VSS, navode crno-beli.

Avramović je otkaz dobio samo nekoliko dana pošto je Partizan javno zatražio pomoć kako bi njihovi vaterpolisti imali grejanje u Sportskom centru Banjica.

Kako navode iz Partizana, Avramović je otkaz dobio jer je javno podržao vaterpolo prvaka Srbije.

“Predsednik Skupštine vaterpolo kluba Partizan, gospodin Avramović danas je dobio otkaz u Vaterpolo savezu Srbije, u kojem je godinama uspešno obavljao funkciju izvršnog direktora. Zaustavimo odmazdu ka Partizanu zbog istupanja u javnosti. Vaterpolo savez Srbije nije privatno vlasništvo i ne smemo dozvoliti da nevini ljudi dobijaju otkaze zbog podrške VK Partizan! ‘Dobre namere’, kako je Jelenić juče okarakterisao svoje namere ka VK Partizan nikako da prođu. Jos jedan gest koji ukazuje na apsolutni pokušaj potpunog uništenja najtrofejnijeg srpskog kluba. U ime VK Partizan molimo nadležne da reaguju na varvarske napade na klub. Ne zaboravimo koliko uspeha je VK Partizan doneo Srbiji”,napisano je na zvaničnom Tviter profilu VK Partizana.

Pre nekoliko dana VK Partizan je uputio apel da se klubu pomogne kako bi imao grejanje tokom zimske sezone, a poveću donaciju uplatila je i srpska estradna zvezda Jelena Karleuša.

Vaterpolo klub Partizan@officePartizan

Predsednik Skupstine VK Partizan gospodin Avramovic danas je dobio otkaz u Vaterpolo savezu Srbije u kom je godinama uspesno obavljao funkciju izvrsnog direktora. ZAUSTAVIMO odmazdu ka Partizanu zbog istupanja u javnost.

130 people are talking about this

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. E moji GROBARI nema od vas ni “G” -sta treba stoka da uradi da biste ste vi “demokratski” otisli i izlupali prostorije vatetpolo saveza na primer,ili kola onom magarcu sto ga nazivaju predsednikom vaterpolo saveza???Hocete li se osvestiti bruke jedne,ili cete samo da se tucete medjusobno….Treba mi matoru sa 50-60 godina da se okupimo kao nekad i podrzimo nas Partizan,jer ste vi NESPOSOBNI za bilo sta,jel tako????

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *