ZAKARIĆ U FORMI

Sportski žurnal piše…

Zakarić spržio Zmajeve – najbolja ilustracija malog gradskog derbija između Partizana i Voždovca (4:0), sa nadahnutim reprezentativcem Bosne i Hercegovine u glavnoj ulozi.

Potpis na dva efektna gola u ubedljivom trijumfu crno-belih protiv rivala koji ih je prošle sezone dva puta rastužio, složićete se, učinak za poštovanje!

– Najvažnije da smo ostvarili pobedu i da sa osmehom dočekujemo reprezentativnu pauzu– skromno veli Goran Zakarić, u petak uveče ličnost broj 1 na usnama Grobara.

Dve egzekucije u vašoj režiji – nije malo?

– Od nas ofanzivnih igrača očekuje se da dajemo golove i asistiramo. Naravno da mi je drago što sam dva puta zatresao mrežu, najbitnije – prikazali smo dobro izdanje, dali sve od sebe, kad smo kvalitetni u svim segmentima igre – rezultat ne može da izostane.

Navijači bi voleli da ste uvek kao sad protiv Voždovca?

– Od duela sa Crvenom zvezdom ušli smo u pravi ritam, verujte, svima nam odgovara: igračima, treneru, publici koja nas prati i bodri. U večitom derbiju i protiv Radničkog u Nišu, baš kao i protiv Zmajeva, pokazali smo bolje lice u odnosu na početak sezone i verujem da ćemo tako i da nastavimo. Samo da se zdravi svi vratimo s reprezentativne pauze.

Hoće li Robert Prosinečki, selektor BiH i legendarni as Crvene zvezde, da bude zadovoljan činjenicom da ste pred okupljanje državnog tima postigli dva gola za Partizan?

– Nadam se da hoće, očekuju nas dve utakmice: prijateljska protiv Turske i u Ligi nacija sa Severnom Irskom. Na raspolaganju sam selektoru, nadam se da ću da dobijem šansu i dobro odigram – ističe Goran Zakarić