Zahvalnost dr Maris i Gradskom zavodu za zaštitu javnog zdravlja Beograd(VIDEO, FOTO GALERIJA)

Od početka pandemije virusa Covid-19, sredinom marta do danas, FK Partizan je proveo niz mera prevencije i socijalne zaštite kako bi rizik obolelih od Korone sveo na minimum.

Uvođenjem zaštitnih maski, socijalne distance, treninga po grupama, testiranja i dr, broj obolelih u poslednja dva meseca je bio nula.

Kako bi se negativan trend nastavio, a igrači spremni dočekali prvenstvo, prvotimci Partizana su u poslednje tri nedelje dva puta testirani na Covid-19, sa negativnim rezultatima.

Kao zahvalnost za brzo sprovođenje testova među igračima i zaposlenima u FK Partizan, crno-beli su danas ugostili prim.mr.sc.med. dr Slavicu Maris epidemiologa Gradskog zavoda za zaštitu javnog zdravlja Beograd kojoj je prilikom obilaska trofejne sale uručen i dres kluba sa njenim prezimenom.

‘Želim da pohvalim FK Partizan koji je od prvog dana sproveo sve mere zaštite, ne samo tokom pandemije Covid-19, već i tokom skidanja i ublažavanja vanrednih mera. Za pohvalu je što je klub sproveo i sve preventivne mere na samom stadionu i tokom poslednje utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana i time pokazao visok stepen društvene odgovornosti.’

Razgovor sa dr Maris o mečevima uz prisustvo publike, nošenju maski na otvorenom prostoru i sl. možete pogledati  u intervjuu.

Zvanični sajt FK Partizan

thumbnail (3)
thumbnail (4)
thumbnail (5)
thumbnail (6)
thumbnail (7)
thumbnail (8)
IMG-41f815bd529563d9056a47a42537a594-V