Vuletić pred komisijom FSS tačno u podne počinje borbu za Evropu

Crno-bele će predstavljati članovi klupske pravne službe, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić.

Partizanova borba za evropsku licencu, koja je trajala tokom febrauara i marta meseca, dobiće tokom sutrašnjeg dana konačan epilog. Komsija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije raspravljaće o kandidaturi crno-belih, ali i ostalih klubova Superlige, koji su poslali zahteve u proteklom periodu.

Zasedanje je zakazano tačno u podne, a crno-bele će predstavljati članovi klupske pravne službe, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić i zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić.

Podsetimo, klub iz Humske se početkom godine silno namučio ne bi li prošao monitoring UEFA, obezbedio neophodnu papirologiju i podmirio sva dugovanja prema državi, igračkom kadru (aktuelnim i bivšim igračima), poveriocima, te klubovima sa kojima se poslovalo u prošlosti (Spartak, Napredak…).

Na kraju je određena sredstva uplatila i država, koja je takođe omogućila i poreski reprogram, pa je Partizan 29. marta i zvanično objavio da su se stekli uslovi i podneta kandidatura za evrolicencu.

Ukoliko sve bude kako su u Humskoj planirali, komisija za licenciranje bi trebalo sve to da potvrdi danas, a klubovi koji nisu uspeli da “očiste” papire u prvom roku, imaće takozvanu “drugu šansu” do kraja tekućeg meseca.

Telegraf sport