Vuletić: Ko je Edo Janjević?

FSS dostavio Partizanu odluku o tituli iz 1946. godine

FOTO: V. Vlajić

Partizanu, zainteresovanoj strani, u utorak, 9. jula, stigao je dopis – odluka Fudbalskog saveza Srbije da prizna Crvenoj zvezdi titulu iz 1946, plod većine glasova na Skupštini FSS, održanoj 14. maja.

Međutim, na tom papiru paralelno sa potpisom predsednika FSS Slaviše Kokeze (od 14. maja) dominira i čudan detalj ispisan rukom i datiran na dan kasnije?!

– Ko je Edo Janjević? – odzvanjalo je juče Pohorjem pitanje potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, uz iskazanu sumnju da je to neko iz Crvene zvezde i da je odluka antidatirana, kako bi se komšijama omogućilo da koriste grb sa tri zvezdice.

Funkcioner crno-belih je podsetio da je Partizan još 29. maja zatražio da mu se odluka dostavi i da je to učinjeno skoro dva meseca posle Skupštine FSS, pritom, uopšte nije objavljena, za razliku od ostalih zaključaka sa sednice, u „Fudbalu”?!

Profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu najavio je da će Parni valjak u najskorije vreme uputiti tužbu, najverovatnije, Osnovnom sudu po mesnoj nadležnosti.

Izvor:Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *