Vuletić isprozivao Zvezdu pored spomenika Čiča Draži: Pomenuo “cigane”, Krcuna i FK Petokraku, nije štedeo ni Binića i Olimpijakos (FOTO)

Potpredsednik Partizana, profesor Vladimir Vuletić, bio je izuzetno aktivan na Instagramu poslednjih dana, a posebno u prozivanju suprotnog tabora.

Kasnije je istu fotografiju objavio na svom profilu na Instagramu uz provokativan komentar.

– Pitali smo cigane, neće da nam kažu, gde je njihov osnivač zakopao Dražu – a uz to je dodao i haštagove ”Čiča Draža”, ”Krcun” i ”FK Petokraka”.

Vuletić je iskoristio citat koji često koriste Grobari kada prozivaju navijače Zvezde, aludirajući na to da je Slobodan Penezić Krcun bio jedan od osnivača Zvezde.

Osim Zvezde, na Vuletićevoj meti su se našli i Olimpijakos i Dragiša Binić. Komesara za bezbednost FSS-a, koji je kaznio Zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova, pokušao je da kompromituje objavljivanjem njegove slike sa pištoljem u ruci uz komentar – ovo je predsednik FSS zadužen za regularnost.

Takođe, objavio je i foto-montažu gde je umesto Ivana Savidisa sa pištoljem za pojasom montirana njegova glava, a to je podelio sa stranice na kojoj je komentar bio “Da se naša uprava urava ugleda na PAOK-ovu!”. Ako nastavite da nas kradete, moražemo da pređemo sa reči na dela, ili što bi profa rekao: Res, non verba”.”

Za kraj je Vuletić objavio i montažu gde je on kao stari Rimljanin:

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *